Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مجید رسول‌زاده فرساد عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از حدود ۲۰ روز پیش مردم بخش سراوان رشت در اعتراض به انباشت غیراصولی زباله در ورودی سایت تخلیه زباله تحصن کرده و از ورود خودروهای حامل زباله به این مکان جلوگیری می کردند.

وی با بیان اینکه پلیس از مطالبات به حق مردم حمایت می کند، براهمیت چاره اندیشی دستگاه های متولی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست تاکید دارد، افزود: کارکنان انتظامی برابر مصوبه شورای تامین استان در راستای ایجاد نظم و امنیت و همچنین برابر هماهنگی با مرجع قضائی، صبح امروز در محل سایت زباله سراوان حضور پیدا کرده و با همکاری بسیار خوب مردم فهیم بخش سراوان نسبت به بازگشایی ورودی سایت زباله اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان با قدردانی از همکاری بسیار خوب مردم فهیم بخش سراوان افزود: متاسفانه عده‌ای سودجو با سنگ پراکنی و درگیری فیزیکی قصد داشتند مانع بازگشایی سایت زباله سراوان برای بهسازی و انجام برنامه های تدوین شده، شوند که با هوشیاری و اشرافیت پلیس ناکام ماندند.

این مقام انتظامی افزود: در جریان سنگ پراکنی این افراد، پنج نفر از نیروهای انتظامی که برای حفظ آرامش در محل حضور داشتند مصدوم شدند که برابر گزارش‌های رسیده حال چهار نفر از آنها مساعد و یک نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است.

سرهنگ رسول‌زاده ادامه داد: در این حادثه ۲۲ نفر از افرادی که به دنبال ایجاد ناامنی و سوء استفاده از مطالبه به حق مردم سراوان بودند، شناسایی، دستگیر و پرونده آنها هم اکنون از طریق مرجع قضائی در حال رسیدگی است.

پسماند سراوان سالهاست که بزرگترین و بارزترین چالش گیلان است. این محل دفع زباله که ۳۸ سال پیش آغاز به فعالیت کرد، ابتدا قرار بود به طور موقت میزبان پسماند شهرهای مرکزی استان باشد که متاسفانه به محلی دائمی تبدیل شد. بی تدبیری مسئولان در این زمینه منجر شد طی یک دهه اخیر اهالی منطقه از مشکلات فراوان زیست محیطی، بیماری های عفونی، بوی نامطبوع و همچنین هجوم انواع حشرات رنج ببرند. 

اهالی سراوان رشت در سال های ۹۵، ۹۶ و ۹۸ نیز در اعتراض به وضعیت نامناسب دفن زباله، راه عبور ماشین‌های حمل زباله را بستند اما هر بار با وعده های متعدد مسئولان وقت دست از اعتراض کشیدند و همواره همکاری خود را نشان دادند.

با این حال اظهارات کنونی مسئولان از امروز پنجشنبه عملیات سازماندهی و بهسازی محل دفن زباله سراوان این شهر آغاز شد. همچنین پیشتر نیز اسدالله عباسی استاندار گیلان اعلام کرد که تا پایان سال هیچ زباله جدید وارد منطقه سراوان نخواهد شد.

سید امیر حسین علوی شهردار رشت هم امروز ضمن عذر خواهی از مردم منطقه سراوان رشت گفت: با کمک هم و همراهی مردم مشکلات محل دفن زباله سراوان رشت را مرتفع خواهیم کرد.

برچسب‌ها رشت سراوان مدیریت پسماند گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت سراوان مدیریت پسماند رشت سراوان مدیریت پسماند گیلان زباله سراوان سراوان رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک نشدن زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد  و بنا براعلام روابط عمومی شهرداری یزد، بسیاری از پاکبانان حین جمع آوری زباله به دلیل وجود اشیاء نوک تیز و برنده در زباله‌ها مثل شیشه خرده یا سرنگ با جراحت روبه‌رو می‌شوند .
بر اساس گزارش برج مراقبت شهرداری یزد در شب گذشته متأسفانه به دلیل عدم تفکیک شیشه شکسته از زباله‌ها و بی توجهی بعضی از شهروندان، منجر به آسیب جدی و زخمی شدن شدید یکی از پاکبانان زحمتکش و خدوم از ناحیه ساق پا شده است.
متأسفانه در ماه‌های اخیر شاهد موارد متعددی از بریدگی دست و پای پاکبان‌ها با خورده شیشه به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و تفکیک در مبدأ توسط همشهریان گرامی، هستیم.
بدینوسیله از شهروندان عزیز یزدی درخواست می‌شود با جدی گرفتن مبحث تفکیک زباله در مبدأ، ضمن حفاظت از پرسنل زحمتکش پاکبان، در نگهداری و حفاظت محیط زیست هم نقش موثری ایفا کنند.
شهروندان برای ریختن زباله‌های نوک تیز و برنده به درون کیسه زباله، ابتدا آنها را در جعبه‌های کاغذی یا پلاستیکی گذاشته و سپس درون کیسه زباله قرار دهند.
همچنین یکی دیگر از راهکارها، قراردادن خورده شیشه در چند لایه روزنامه و یا مقواست، این کار سبب می‌شود تا پاکبانان دچار صدمه و جراحت نشوند.

دیگر خبرها

  • نمی‌توانیم بگوییم «یسنا » ربوده شده یا نه | آخرین وضعیت پیگیری پرونده گم شدن دختر کلاله‌ای
  • هیچ نظر قاطعی در خصوص ربوده شدن «یسنا» وجود ندارد
  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • تفکیک نشدن زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • پلیس به وظیفه قانونی خود عمل کرده است
  • درگیری دو دانش‌آموز در شوش منجر به قتل شد